6.10 Je naprosto normální

 

 

  • Že se budou lidé odhlašovat z vašich seznamů, běžné je asi 1 % odhlášených po každé rozesílce. Je-li vaše číslo vyšší, něco upravte – jméno odesílatele, obsah, předmět. Pokud jste si seznam kontaktů sbírali ručně, počet odhlášených během několika prvních rozesílek bude vyšší.
  • Že odešlete newsletter s chybou – hrubka v předmětu, chybějící link na landing page, jiný produktový obrázek – stává se i nejlepším. Nezoufejte, buď pošlete ihned opravný, nebo to nechte být. Žádná katastrofa.
  • Že jste zahlcení a utápíte se v tom – je to trochu složitější, leč naprosto zvládnutelné. Z mých zákazníků to zatím zvládli s malou (někteří větší) podporou všichni. Komplexní pochopení je prací pro specialisty. Ale pokud vás téma zaujalo a rozesílání newsletterů nadchlo, mám pro vás dobrou zprávu – specialistů je málo, všichni je potřebují a těm opravdu dobrým začíná hodinová sazba kolem 1 000 Kč. Možná je to dobrá příležitost, jak vyplnit mimosezónní období.

 

Marketingová inspirace

 

Pro vás možná běžná realita, pro jiné nesplnitelný sen. Sledujte ve statistikách, jak lidé reagují na vaše příspěvky. Co se nejvíce sdílí na sociálních sítích? Co má nejvíce komentářů? Co si lidé nejvíce stahují? Kdy rostou objednávky?

Vaříte rádi?
Vaříte ze surovin od místních farmářů?
Ne? ... a chtěli byste??

 

Nabízíme vám ke stažení brožurku receptů ke kterým si můžete hlavní suroviny koupit v Bílých Karpatech, od místních farmářů a zpracovatelů
(s regionální značkou Tradice Bílých Karpat).

 

* Můžete se inspirovat co uvařit a od koho nakoupit "z blízka". 
* Můžete poznat regionální výrobce potravin a začít vařit přívětivěji k přírodě.
* Můžete zjistit, že naši šikovní farmáři a výrobci potravin nabízejí opravdu široký sortiment surovin pro vaše vaření. To zjistíte nejen v brožurce, ale především na tomto webu

 

Láska prochází žaludkem. Zkuste upevnit lásku k našemu kraji právě tímto způsobem - vařením ze surovin od místních lidí. Přejeme vám krásné kulinářské zážitky.

 

You have Successfully Subscribed!